RoboForex
Palaute yhteensä 76
Ei valittamista vielä
4.5
Epävirallinen yritys
roboforex.com
Siirry sivustoon
Kokenut välittäjä tarjoaa kauppiaille laajan valikoiman kaupankäyntialustoja, suuren määrän varoja, palkkiovapaita nostoja, opetusohjelmia ja paljon muuta.
Forex välittäjä
Virallinen sivusto
Sosiaalinen verkosto
Perustamispäivä
1970
Pääkonttori
2118 Guava Street, Belama Phase 1, Belize City, Belize
Yrityksen omistaja
RoboForex Ltd.
Tukityypit
[email protected]ChatSoita takaisin verkkosivustoltaTelegramLiput yksityisessä toimistossa
Puhelintuki
Kielet
Englanti, Thai, Espanjan, Ukrainan, Vietnamilainen
Päätelaitteet
MetaTrader 4, MetaTrader 5, R WebTrader, R MobileTrader, R StocksTrader
Min. ensimmäinen talletus
Alkaen 10 USD
Välityspalkkio
Alkaen $0.01 R Trader -tilillä, muilla tilillä, jotka sisältyvät leviämiseen.
Erän koko
Alkaen 0.01 Kaikenlaiset tilit
Avoimien paikkojen enimmäismäärä
Ei rajoituksia - MT4:ssä (ProCentissä positioiden enimmäismäärä on 200); MT5:ssä - 1000 + 500 aktiivista toimeksiantoa.
Vipuvoima
Ennen 1:2000Riippuu tilityypistä
Levitteet
Kelluva 0 pisteestä alkaen
Ilmainen demo-tili
Säädettävä
Kyllä
Säätimet
FSC№ 000138/437
Tilityypit
Marginaalipyyntö / Stop out
alkaen 40%/ alkaen 10% (tilityypistä riippuen).
Transaktioiden määrä
0,01 (riippuu tilin tyypistä)
Kaupan ominaispiirteet
Automaattinen kaupankäynti
Tilauksen toteuttaminen
Markkinatoteutus (markkinahintaan)
Täydennysmenetelmät
Sepa, Käteismaksuton siirto, Skrill, Neteller, Advcash, Perfect Money, Pankkikortti (Visa/MC), JCB, Kassa24
Tulostusmenetelmät
Sepa, Pankkisiirto, Skrill, Neteller, Advcash, Perfect Money, Pankkikortti (Visa/MC), JCB, Kassa24
Omaisuuserien lukumäärä
12000+
Varatyypit
ValuuttaparitYli 40 valuuttaparia
OsakkeetCFD:t Amazoniin, Facebookiin, Siemensiin ja yli 12 000 muuhun omaisuuserään.
IndeksitYli 10 kysyttyä työkalua
ETFSijoittamalla ETF-rahastoihin voit monipuolistaa sijoitussalkkuasi pienin kustannuksin.
Raaka-aineetCAFE, CORN, SGAR, SOYB ja muut hyödyke-ETF:t.
MetallitSijoita kultaan (XAUUSD) ja hopeaan (XAGUSD) ja käy kauppaa yli 20:llä kupari-, nikkeli-, palladium- ja platina-ETF:llä.
Energian kantajatKysytyt energiahyödykkeet, kuten öljy, maakaasu ja etanoli.
Tilin valuutat
EUR, USD
Likviditeetin tarjoajat
Ei määritelty
Mobiilisovellukset
On olemassa mobiili apps saatavilla (iOS / Android)
Viikonlopun kaupankäynti
Ei
Turnaukset/kilpailut
Tarkastelun päivittämisajankohtana ei ollut yhtään tarjousta.
Kauppiaan koulutus
Webinaarit, koulutusvideot, usein kysytyt kysymykset jne.
Sopimusero Komissio
Kyllä
Vaihdot
Kyllä
PAMM-kaupankäynti
Ei
Analytiikka
Forex ennusteet ja analyysit, RoboForex analytiikkakeskus, blogi, talouskalenteri
Marginaalikauppa
Kyllä
Kumppanuusohjelma
RekisteröintiJopa 70% välitysvoittoja
Edut
Nopea ansioiden nosto ilman provisioita
Laadukas tekninen tuki, koulutusmateriaalit ja analytiikka
Kumppanuusohjelma ja tuottoisat bonukset
Kampanjat ja kilpailut
Nopea tilauksen toteutus
Suuri valikoima päätelaitteita ja kaupankäyntitilejä
Haitat
Monimutkainen rekisteröintimenettely
Yrityksen vaatimukset
Copy trading
Sijoita rahoitusvaroihin CopyFX-alustojen kautta, joissa voit kopioida yksittäisiä kauppoja ja kokonaisia kaupankäyntistrategioita, luoda ainutlaatuisia taktiikoita vuorovaikutukseen muiden kauppiaiden kanssa ja kasvattaa potentiaalisia voittojasi.
Toteuttamispäivä
14 helmikuun, 2024
Yleisarviointi
9.1/10
    Osoite on
    2118 Guava Street, Belama Phase 1, Belize City, Belize

    RoboForex onko se huijaus? Arvostelu ja Arviot

    Julkaista: 22 toukokuun 2019 Päivittää: 14 helmikuun 2024

    RoboForex — on onnistunut Forex välittäjäjoka on tarjonnut rahoitusmarkkinoille pääsyä koskevia palveluja asiakkailleen jo useiden vuosien ajan. Välittäjä jatkaa edelleen uusien palveluiden kehittämistä ja tarjoamista asiakkaille, jotta valuuttakauppa ja pääoman sijoittaminen. Se on luultavasti ainoa yritys, jolla on kokonainen valikoima itse kehitettyjä ohjelmistoratkaisuja, jotka soveltuvat sekä kaupankäyntiin että sijoittamiseen.

    Nämä ohjelmat ovat toiminnallisuudellaan ja mukavuudellaan paljon edellä MT4- ja MT5-ohjelmia, jotka ovat suositumpia kauppiaiden keskuudessa, ja jälkimmäiset ovat myös osa yrityksen arsenaalia. Voit selvittää, onko RoboForex vakavasti otettava yritys, onko se huijaus vai rehellinen organisaatio lukemalla arvostelumme.

    RoboForex kannattava valuuttakauppa

     

    Kaupankäynnin ehdot RoboForexin kanssa

    RoboForex-välittäjä tarjoaa kaupankäyntiin erilaisia omaisuuseriä, joiden kokonaismäärä on yli 12 000 kaupankäyntivälinettä. Näitä ovat Forex-valuuttaparit, CFD:t osakkeisiin, indekseihin, kryptovaluuttoihin ja muihin. Erilaiset tilit ja huomattava määrä välineitä eivät kuitenkaan ole yrityksen tärkein tunnusmerkki, tai tarkemmin sanottuna ei sen tärkein tunnusmerkki. Huolimatta siitä, että se ei kutsu itseään innovatiiviseksi, sen palveluvalikoimaan kuuluu mahdollisuus paitsi kaupankäyntiin myös varojen sijoittamiseen, valuuttakaupan koulutusmyös asiakkaiden osallistumisena erilaisiin kilpailuihin, joista voit lukea verkkosivuiltamme. roboforex.com (Koko totuus Forexista). Ja mikä tärkeintä, jokaiselle näistä kohdista on oma erillinen ohjelma, joka pystyy yksinkertaistamaan kaupankäyntiä huomattavasti nykyisten ja tulevien asiakkaiden kannalta.

    Onko RoboForex huijaus? Arvostelut

     

    RoboForex-alusta

    Lähes kymmenvuotisen menestyksekkään historiansa aikana välittäjä on laajentanut terminaalien määrää merkittävästi. Ne voidaan jakaa kaupankäynti- ja sijoituspäätteisiin, jotka sisältävät joukon algoritmisia työkaluja, eli niillä voidaan luoda automaattisia kaupankäyntijärjestelmiä ilman ohjelmointikielten opettelua. Markkinoilla jo tuttujen MT4:n ja MT5:n lisäksi RoboForex on lisännyt arsenaaliinsa kaksi omaa päätelaitetta. Useat niissä toteutetut toiminnot ovat erittäin käteviä ammattilaisille, vaikka ne eivät olekaan maailman kaupan alan mittakaavassa kaikkein uusimpia ratkaisuja.

    roboforex.com terminaalin arvostelut

    R StocksTrader terminaali

    R StocksTrader on RoboForexin luoma kaupankäyntipääte, joka ei periaatteessa erotu vastaavista ratkaisuista ja sen toiminnallisuus on melko samanlainen kuin tavallisessa MT4:ssä. Todennäköisesti yhtiö on luonut sen korvaamaan MT4:n mobiili- ja työpöytälaitteille vähentääkseen MetaQuotes Software Companyn perimiä lisenssimaksuja niiden päätelaitteiden käytöstä. Tilastojen mukaan sellaisten mobiililaitteiden määrä, joilla asiakkaat käyvät kauppaa ja käyttävät Internetiä, kasvaa joka vuosi, ja tällaisen päätelaitteen saatavuutta voidaan ehdottomasti kutsua lupaavaksi suunnaksi minkä tahansa vakavan välittäjän työlle.

    RoboForex terminaali

    R Trader on myös välittäjän kehittämä online-alusta, jota ei tarvitse ladata verkkosivustolta. roboforex.comse tarkoittaa, että kaikki sen toiminnot ovat avoinna kaikille asiakkaille, joilla on tietokone ja mikä tahansa selain asennettuna, riippumatta sen tehosta. Koska yksi verkkoalustojen päätavoitteista on tehdä päätelaitteen toimintojen hallitsemisesta asiakkaille nopeampaa ja helpompaa, tämä on toteutettu R Traderissa.

    Ohjelman aloitussivun käyttöliittymä alkaa kolmesta lohkosta, joista ensimmäisessä asiakas näkee kaksi eri kaupankäyntivälineiden kaaviota. Kehittäjät ovat alusta alkaen tehneet selväksi, että alusta voi työskennellä useiden omaisuuserien kanssa ja tarkkailla niiden dynamiikkaa samanaikaisesti päänäytöllä. Tarkasteltaessa lohkoa, jossa on kaavioita, on heti huomattava, että pääsivulla voi olla useampia kaavioita, ja ne voidaan ryhmitellä eri periaatteiden mukaan. Voit esimerkiksi näyttää kolme saman instrumentin kaaviota, joissa on eri aika-arvot. Voit näyttää useita eri instrumenttien kaavioita ja siten seurata signaalin ilmestymistä useille eri omaisuuserille, mikä lisää mahdollisuuksiasi tehdä voittoa löytämällä tutun ja todistetun tulopisteen eri instrumenteille.

    RoboForex tyyppisiä omaisuuseriä kaupankäyntiä varten

    Mutta ehkä tärkein piirre lohkossa, jossa on kaavioita, on mahdollisuus analysoida kaupankäynnin välineiden korrelaatioita (kahden eri kaavion analysointi yhdellä näytöllä). Emme tietenkään voi puhua tästä toiminnosta yksinkertaisena, emmekä voi sanoa, että kuka tahansa elinkeinonharjoittaja voi käyttää korrelaatioanalyysia ilman ennakkovalmisteluja. Kuitenkin pelkkä tämän vaihtoehdon läsnäolo muuttaa terminaalin tavallisten ohjelmien luokasta ammattimaisemmaksi, jolloin kauppiaat voivat paitsi käydä kauppaa instrumenteilla suuntautuneesti, myös tehdä rahaa arbitraasikaupassa analysoimalla ei trendejä vaan kahden omaisuuserän poikkeamaa toisistaan. Ohjelman alla on lohko, jossa näytetään tiedot aktiivisista kaupankäyntipositioista, transaktiohistoriasta ja epäonnistuneista toimeksiannoista.

    Yksi ohjelman mielenkiintoisimmista kohdista ovat kuitenkin strategiat. Kun siirryt niihin, elinkeinonharjoittajalle tarjotaan välittömästi 4 yksinkertaista kaupankäyntistrategiaa ja niiden yksityiskohtainen kuvaus sekä mahdollisuus lisätä oma strategiasi tähän. Tämä ominaisuus on innovatiivinen. Vaikka 4 strategiaa eivät ole uusia ja riittävän yksinkertaisia, aloittelijalle näiden valmiiden ratkaisujen käyttäminen antaa mahdollisuuden siirtyä välittömästi sellaisten hänelle tärkeiden ominaisuuksien koulutukseen kuin kurinalaisuus tai strategiassa selkeästi kuvattujen toimien toteuttaminen sen sijaan, että tuhlaisi aikaa intuitionsa testaamiseen markkinoilla.

    roboforex.com kaupankäynnin terminaali R Trader

    Tätä lohkoa tutkittaessa on mahdotonta olla korostamatta mahdollisuutta lisätä oma strategia tähän, muokata jo olemassa olevia tekniikoita, millä voi monin tavoin olla suuri myönteinen vaikutus mihin tahansa kauppiaaseen. Oman kaupankäyntistrategian sisällyttäminen alustaan, joka on aina käden ulottuvilla ja avoinna kaavioiden ohella, edistää myös kurinalaisuutta. Tämä ratkaisee osittain ongelman, joka liittyy kaupankäyntipäiväkirjaan, jonka ensimmäisellä sivulla kuvataan aina strategia, ja elinkeinonharjoittaja lukee sen yleensä uudelleen ennen jatkamista. Tämä vaihtoehto tekee alustan toiminnallisuudesta yksinkertaisesti rajoittamattoman.

    Päätelaitteen kolmas lohko voi ilahduttaa kaikkia yrityksen asiakkaita, joilla on kokemusta kaupankäynnistä. Se sisältää 3 välilehteä, joista ensimmäinen on Whatchlist, ominaisuus, joka on vähän tuttu MT4- ja MT5-käyttäjille, mutta yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, joka on saatavilla kaikissa ammattimaiseen kaupankäyntiin käytetyissä päätelaitteissa. Whatchlist on luettelo kaupankäynnin välineistä, jotka elinkeinonharjoittaja valitsee ennen kaupankäynnin aloittamista muodostuneen tai muodostumassa olevan kuvion perusteella, josta hän voi saada valuuttamarkkinasignaalin kaupankäynnin aikana.

    Toisin sanoen se on eräänlainen kotitehtävä, jonka tekemällä kauppias hylkää kaikki välineet, jotka eivät osoita hyvää teknistä tai muuta mallia kaupankäyntiä varten, mikä lisää hänen mahdollisuuksiaan hyvään kauppaan. Myös niille, jotka käyvät kauppaa osakkeilla, Whatchlistissä on jo valmiiksi asennetut osakesuodattimet, jotka näyttävät 10 parasta nousevaa ja 10 parasta laskevaa osaketta, mikä myös yksinkertaistaa kaupankäyntiä huomattavasti, koska osakkeet eivät vain käänny ympäri, ja voimakas laskeva trendi voi jatkua päiväkausia.

    roboforex.com on nopeasti kasvava välittäjä

    Ja ehkä tärkein ominaisuus R Trader terminaalin on kolmas välilehti, menemällä johon asiakas voi nähdä ammatillisia työkaluja: todellinen pörssilasi, ja mikä yllättävintä, tulostussyöttö — lohko, joka näyttää peräkkäin kaikki saapuvat osto- tai myyntitoimeksiannot markkinoilla ostohinnan ja transaktion määrän kanssa. Täällä kuka tahansa välittäjän asiakas voi saada arvokasta tietoa, joka on saatavilla vain ammattimaisille kauppiaille, jotka työskentelevät maksullisissa päätelaitteissa.

    Tarkasteltaessa RoboForexin päätelaitteita on syytä huomata, että tarjotessaan tällaisia monitoimiohjelmia kauppiaille, välittäjä huolehti myös siitä, että se valmistelee asiakkaitaan ammattimaisesti kaupankäyntiin markkinoilla. «Koulutus»-välilehti osoitteessa roboforex.com tarjoaa ilmaisen videokurssin, jossa on 16 videota, jotka saattavat hyvinkin «wow» jonkun kokeneen Wall Streetin kauppiaan kirjan. Katsokaa vain sellaisia oppituntien otsikoita kuin «Osakevalinta raportointikaudella», «Trendin muotoilu ja luokittelusäännöt», «Swing-positioiden perussäännöt». Tämän ansiosta voimme puhua RoboForexin ilmaisesta koulutuksesta vähintäänkin väittäen, että se tarjoaa laadukasta ja ammattimaista koulutusta kaupankäynnissä.

    Brokerin tarjoukset

    Kuten useimmat välittäjät, yhtiö ei myöskään kiirehdi paljastamaan verkkosivuillaan, että roboforex.com likviditeetin tarjoajia koskevat tiedot, eikä tämä ole sattumaa. Välittäjä tarjoaa erilaisia tietolähteitä, jotta lainaukset olisivat todella merkityksellisimpiä: näitä ovat päävälittäjät, pörssit, aggregaattorit, pankit jne. Tämä luettelo muuttuu jatkuvasti erityyppisten tilien ja varojen osalta, joten olisi epäolennaista ja virheellistä määritellä tiettyjä likviditeetin tarjoajia.

     

    Demo-tili roboforex.com

    Broker RoboForex tarjoaa verkkosivuillaan roboforex.com Mahdollisuus avata demo-tili MetaTrader 4:ssä ja MetaTrader 5:ssä. Lisäksi asiakas voi tutustua R Trader -terminaalin toimintoihin painamalla «Jatka vieraana» -painiketta. On kuitenkin huomattava, että foorumi ei salli kaupankäyntiä edes virtuaalirahalla, kun käytät tätä vaihtoehtoa.

    RoboForex demo-tili

     

    Mobiilisovellus

    RoboForexin arsenaalissa on mobiiliterminaaleja, joita asiakkaat voivat käyttää kaupankäyntitapahtumien suorittamiseen tablettien ja mobiililaitteiden kautta. Näin he voivat helposti hyödyntää mobiilikaupan etuja.

    roboforex.com mobiili kaupankäynti

     

    Bonukset RoboForexilla

    Minkä tahansa välitysyhtiön bonusohjelmalla houkutellaan uusia kumppaneita. Osallistuminen tällaisiin toimiin antaa aloittelevalle kauppiaalle mahdollisuuden kasvattaa alkutalletustaan. Useimmat aloittelijat menettävät heti alkupääomansa ilman, että heillä on tarpeeksi aikaa hankkia kaupankäynnin alkutaitoja. Elinkeinonharjoittajan tarjoama bonus antaa laajemmat näkymät tässä suhteessa. Aloittelijoilla on enemmän mahdollisuuksia voittaa niin sanottu psykologinen este, joka suurimmalla osalla aloittelevista kauppiaista on. RoboForex-projekti ottaa huomioon käyttäjien kysynnän ja tarjoaa asiakkailleen useita erilaisia bonuksia.

    Käteispalautus (alennukset)

    Käteispalautus riippuu kuukauden liikevaihdosta jo suljettujen tilausten osalta. CFD-kaupankäyntiä ei oteta huomioon. Käteispalautusta voidaan hallinnoida harkintasi mukaan. Alennuksia on saatavilla 10 erästä ja enemmän. Maksut suoritetaan kuukausittain 1. päivästä alkaen.

    RoboForex cashback

    Enintään 10% tilisaldoa kohti

    Tämä on kuukausittainen kertymä, joka kertyy vuotuisena korkona käyttäjän kaupankäyntitilin saldolle (lukuun ottamatta bonuksia). Varat voidaan käyttää harkintasi mukaan. Ohjelma ottaa huomioon valuuttapareilla ja metalleilla tehtyjen kauppojen liikevaihdon. CFD-kauppoja osakkeilla, indekseillä ja hyödykkeillä ei oteta huomioon kaupankäynnin liikevaihtoa laskettaessa.

    roboforex.com 10% tilin saldoon

    Kumppanuusohjelma

    Osana kumppanuusohjelmaa voit saada jopa 70% välittäjän voitoista välittömällä komissiolla. On myös ylimääräinen kanta-asiakasohjelma jopa 20% koko määrästä affiliate provision.

    RoboForex kumppanuusohjelma

     

    Talletus ja nosto

    Tilin tallettaminen RoboForexiin on mahdollista eri menetelmillä: pankkikortit, sähköiset lompakot. Samaan aikaan tapoja nostaa rahaa on hieman vähemmän kuin tapoja tallettaa rahaa. Kun olet rekisteröitynyt henkilökohtaiseen kaappiisi, voit tallettaa rahaa järjestelmään seuraavilla tavoilla:

    Nostotavat: Skrill, NETELLER, Perfect Money, AdvCash, Visa, Mastercard, JCB.

    RoboForex ei nostopalkkioita

     

    Valitukset RoboForexista

    RoboForexilla on huomattava työkokemus IVY-maissa, minkä ansiosta Internetistä löytyy riittävä määrä kauppiaiden arvosteluja, joiden perusteella yrityksestä voidaan tehdä tiettyjä johtopäätöksiä. RoboForexin osalta ensimmäiset arvostelut, jotka näkyvät arvosteluluettelossa, ovat negatiivisia, jotka ovat melko pitkiä ja sisältävät yksityiskohtaisia tietoja ja numeroita. Jos analysoimme negatiivisten palautteiden kokonaismassaa, niin valitukset RoboForexin «vääristä» lainauksista erottuvat, koska ne näyttävät tekevän volatiliteettikäytävän laajemmaksi joissakin tapauksissa, mikä aiheuttaa kauppiaiden stop-toimeksiantojen laukeamisen.

    Me puolestaan emme aio tehdä mitään hätiköityjä johtopäätöksiä tällaisten palautteiden perusteella, vaan toteamme vain, että tällaisiin palautteisiin vastaavat yrityksen johtajat viittaavat tässä tapauksessa likviditeetin tarjoajiinsa ja siihen, että noteeraustietoja ei ole mahdollista vertailla etukäteen. Ja tämä vastaus voi hyvinkin sopia meille, mutta tarkastelemme tilannetta tarkemmin, kun analysoimme asiakassopimusta. Lisäksi kauppiaat ovat antaneet välittäjästä positiivista palautetta: he ylistävät sitä hakemusten tarkasta toteuttamisesta, varojen nopeasta peruuttamisesta, monista päätelaitteista, laadukkaista opetusohjelmista jne.

    RoboForex arvostelut

    roboforex.com arvostelut

    Jos RoboForexista tulee valituksia, julkaisemme ne varmasti sosiaalisissa verkostoissa. Rekisteröidy, jotta et jää mistään paitsi!

    Pidä itsesi ajan tasalla uutisista ja valituksista. Kopioimme arvokkaimmat tiedot sosiaalisiin verkostoihin, joten rekisteröidy!

     

    Välittäjän sääntelyviranomainen RoboForex Ltd.

    Sääntelyviranomaisen läsnäolo minkä tahansa välittäjän luona lisää sen luotettavuutta ja lisää käyttäjien luottamusta. Koska markkinoilla välityspalveluja tarjoavien yritysten toiminta edellyttää pakollista sertifiointia, ne ilmoittavat verkkosivuillaan rekisteröinnistä ja toimiluvan saatavuudesta.

    On tärkeää tarkistaa se, erityisesti niille kauppiaille, jotka aloittavat markkinoilla suurilla summilla. Ilman tarkkoja tietoja välittäjän luotettavasta sääntelystä olisi erittäin kevytmielistä toivoa, että tililtäsi tehtäisiin nosto. RoboForex Ltd. on toiminut markkinoilla vuodesta 2009. Hankkeella itsellään on välityslisenssi FSC (Belize Commission for International Financial Services) numero 000138/210.

    Belizen kansainvälinen rahoituspalvelukomissio valvoo muun kuin pankkialan toimintaa. Se valvoo välittäjiä ja tiedottaa heille rahoituspalveluiden ja innovaatioiden muutoksista. FSC:n uskottavuus on korkea, ja sitä tukee mielenkiintoinen tosiasia: sääntelyviranomainen peruutti 48 yrityksen toimiluvan palvelujen tarjoamista koskevien sääntöjen rikkomisen vuoksi. Ei ole sattumaa, että monet kauppiaat luottavat siihen ja näin ollen myös sen valvomiin välittäjiin. RoboForex Ltd. on myös kansainvälisen The Financial Commission -järjestön virallinen jäsen.

    roboforex.com Käyttäjäsopimus

    Jatkuva tarkempi tutkimus Forex-välittäjän toiminnasta RoboForexSiirrymme tutkimaan sen asiakassopimusta, sillä se on usein asiakirja, jossa kuvataan mahdolliset kielteiset näkökohdat, joita elinkeinonharjoittaja voi kohdata vuorovaikutusprosessissa yrityksen kanssa. On huomionarvoista, että yksikään välittäjä ei piilottele mahdollisia elinkeinonharjoittajan sudenkuoppia ja kuvaile niitä sopimuksessaan tavalla tai toisella. Sitä ei voida tulkita huijaukseksi tai petokseksi, koska välittäjä paljastaa nämä tiedot, vaikka ne olisivat asiakkaan kannalta kielteisiä.

    RoboForex ei ole tässä tapauksessa poikkeus. Aluksi korostetaan kohtaa, joka voi vahvistaa, että suurin osa negatiivisista palautteista yrityksestä on kuvattu edellä. Kohdassa 14.6.3 sanotaan, että yritys ei hyväksy asiakkailta saatavia, jos syynä on tarjousten ja muiden resurssien välinen ero:

    RoboForex Sopimus: väitteet lainauksista

    Tämä seikka tekee kaikista aiemmin kuvatuista kauppiaiden RoboForexille esittämistä väitteistä, jotka koskevat lainauksia, varsin loogisia. Ja näyttäisi siltä, että se on täysin normaalia, ellei olisi yhtä «mutta». Pääsivulla roboforex.com Yhtenä tärkeimmistä eduistaan välittäjä kertoo, että kaikki sen asiakkaat saavat vakuutuksen negatiivisen saldon varalta. Tämä tarkoittaa, että jos tili on alijäämäinen, yritys ei vaadi elinkeinonharjoittajaa palauttamaan negatiivista saldoa. Kun asiakas yrittää selvittää tämän yksityiskohdan yksityiskohtia ja napsauttaa kohdetta, jossa on vakuutus negatiivista saldoa vastaan, hän pääsee sivulle, jossa selitetään tarkemmin, että negatiivinen saldo ei ole asiakkaalle ongelma, vaan välittäjä suorittaa tämän nollausmenettelyn automaattisesti.

    RoboForex suojaa asiakkaiden varoja

    Miten tätä epäjohdonmukaisuutta on tulkittava — valitettavasti välittäjä ei selitä sitä sopimuksessaan. Ja toinen kohta, joka on vahvasti ristiriidassa yleisten käsitysten kanssa välitystilistä, on kohta 3.5, jossa sanotaan, että yrityksellä on oikeus kieltäytyä suorittamasta asiakkaalle operaatioita hänen tilillään, jos käy ilmi, että sitä ei käytetä tarkoitukseen, ja esimerkkinä tästä on kuvattu valuutan muuntaminen. Kysymys herää heti — jos valuutan osto/myynti pörssissä välittäjän kautta on tilin käyttötarkoitukseen kuulumaton käyttö, niin mihin tarkoitukseen välittäjän mukaan asiakas avaa tilin hänen kanssaan, ja kieltäytyykö yritys tekemästä liiketoimia sen jälkeen, kun on tehty useita valuuttakaupan liiketoimia, jotka toivat asiakkaalle voittoa?

    RoboForex vedonlyönti ehdot

     

    Onko RoboForex huijaus?

    Forex välittäjä RoboForex — on kokenut rahoitusalan yritys. Yritetään ymmärtää yksityiskohtaisesti, miksi näin on ja mitä näkymiä tämä kuva lupaa välittäjän tuleville asiakkaille. Aluksi roboforex.com-sivuston kotisivulta löydät tietoa erilaisista palkinnoista, joita yritys on saanut eri EU-maissa järjestetyissä tapahtumissa. Se, että välittäjä, jolla ei ole eurooppalaisen sääntelyviranomaisen myöntämää lisenssiä (ja RoboForexilla ei ole sellaista), osallistuu eurooppalaisiin kilpailuihin ja saa palkintoja, ei tunnu aivan loogiselta. Yksi kirkkaimmista esimerkeistä tästä on RoboForexin verkkosivustolla julkaistu julkaisu palkinnosta «Turvallisin välittäjä» -luokassa, jonka yritys sai vuonna 2018 järjestetyn London Investor Show -tapahtuman aikana.

    roboforex.com palkinnot

    Mutta kun tarkastellaan tapahtuman järjestäjän virallista verkkosivustoa, kauppias ei löydä sieltä tietoa RoboForexista. Yhtiöllä on pieni haittapuoli: rekisteröintimenettely on monimutkainen (jopa demokauppaa varten).

    RoboForexin rekisteröinti Forexin välittäjän verkkosivustolla

     

    Päätelmä

    Forex-välittäjä RoboForex on kokenut rahoitusalan yritys, joka tarjoaa asiakkailleen kaupankäyntiä eri omaisuuserillä, koulutusmateriaaleja, analytiikkaa, ammattimaisia kaupankäyntipäätteitä jne. Huolimatta siitä, että se on kehittänyt paljon omia ratkaisujaan asiakkailleen, se ei näytä parhaalta, kun sen toimintaa ja sopimuksen yksityiskohtia tutkitaan perusteellisesti. Yritetään ymmärtää yksityiskohtaisemmin, miksi näin on ja mitä näkymiä tällainen kuva lupaa välittäjän tuleville asiakkaille.

    Kaupankäyntivälineet ja varat
    91%
    Vetäytymisnopeus
    89%
    Välityspalkkio
    87%
    Tekninen tuki
    87%
    4.5

    Arviot

      RoboForex arviot

      76
      Lisää arvio
      • Nousevassa järjestyksessä stä
      • Alenevassa järjestyksessä stä
      • Uusia ensin
      • Ensin vanhat
      • Suosittu niistä ensimmäinen
    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      good company

      RoboForex stands out as a leader in the forex market, offering a comprehensive array of forex trading options. The platform’s commitment to innovation and technology ensures a competitive edge for traders.

      • Manager RF 18 joulukuun 2023 vuonna 14:31
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Timothy,

        Thanks for sharing your positive experience with us. We are glad to hear that the platform exceeded your expectations. Please rest assured that we remain committed to the relentless pursuit of excellence in order to consistently deliver top-tier services to our esteemed clients.

        We wish you good luck!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      1:2000 leverage

      Thanks to the 1:2000 leverage on Roboforex, I feel confident in the ability to amplify my investments in the forex market. The added benefit of a variety of platforms, particularly MT4 and MT5, makes trading efficient and convenient.

      Positiivinen
      • 1:2000 leverage
      • MT4 and MT5
      Miinuksia
      • Na
      • Manager RF 14 joulukuun 2023 vuonna 12:57
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Ted L.,

        We would like to express our sincere gratitude for taking the time to provide us with your invaluable feedback. Please rest assured that we remain committed to the relentless pursuit of excellence in order to consistently deliver top-tier services to our esteemed clients.

        Thank you for your trust and support!

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      RoboForex

      RoboForex is a reliable broker with a wide range of instruments, including stocks, making it suitable for various trading strategies, especially for stocks online.

      • Manager RF 12 joulukuun 2023 vuonna 14:11
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Mina U,

        Thank you for your feedback. We are truly grateful to you for choosing our company for trading and investment. We wish you prosperous and fulfilling trading experience with us.

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      MT4 and MT5

      RoboForex offers a variety of trading platforms, including MT4 and MT5, providing options for different trading needs. The affiliate forex program further enhances the versatility of the platform, allowing traders to explore additional opportunities and benefits.

      • Manager RF 11 joulukuun 2023 vuonna 13:56
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Foku B,

        We are glad to know your experience with our trading platforms has been smooth. Your feedback on our partner program is appreciated. We are committed to meeting your future expectations.

        We wish you good luck!

        Regards,
        RoboForex

    • 4
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      roboforex review

      Roboforex stands out for its competitive spreads, keeping transaction costs low. This is crucial for traders looking to maximize profits and minimize costs associated with their trades.

      • Manager RF 28 marraskuun 2023 vuonna 13:35
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Enko,

        Thank you for taking the time to leave such a positive review and for the high rating of the quality of services provided by our company. It is our pleasure to serve you, and we look forward to meeting your future expectations.

        We wish you good luck!

        Regards,
        RoboForex

    • 4
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Robo

      One of the standout features of Roboforex is its extensive range of financial instruments. From forex to cryptocurrencies, they offer a diverse set of markets, providing traders with numerous investment opportunities.

      • Manager RF 27 marraskuun 2023 vuonna 12:53
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Miller,

        We would like to express our sincere gratitude for taking the time to provide us with your invaluable feedback. We really glad to know you found our services best in the market. Please rest assured that we remain committed to the relentless pursuit of excellence in order to consistently deliver top-tier services to our esteemed clients. Thank you for your trust and support.

        Regards,
        RoboForex

    • 4
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Awesome

      Roboforex’s exceptional trading conditions, with low costs and absence of requotes, have made it my go-to platform. The Economic Calendar is particularly insightful for strategic trading.

      • Manager RF 23 marraskuun 2023 vuonna 15:52
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Erin,

        We are delighted to hear about your exceptionally smooth experience with our services, and we greatly appreciate your kind words regarding our customer service. Your feedback is invaluable to us as we continually strive to enhance our offerings.

        We wish you good luck in trading with us!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      100%
      Customer support

      I simply adore RoboForex for their excellent customer support. Whenever I have questions, their experts are always ready to respond and provide assistance. This brings great peace of mind during trading.

      • Manager RF 20 marraskuun 2023 vuonna 16:47
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear James,

        We would like to express our sincere gratitude for taking the time to provide us with your invaluable feedback. We’re glad to know that your interaction with our Support Service is always positive.. Please rest assured that we remain committed to the relentless pursuit of excellence in order to consistently deliver top-tier services to our esteemed clients. Thank you for your trust and support.

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      100%
      Mobile platform

      The mobile platform is an invaluable tool for active traders on the go. The impressive order execution speed always ensures the best conditions for entering and exiting positions.

      Positiivinen
      • Mobile platform
      • Withdrawal speed
      • Technical support
      • Manager RF 13 marraskuun 2023 vuonna 17:24
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Niko Ancox,

        We sincerely appreciate your valuable feedback, as such messages serve as an encouragement for us to enhance and excel in our services. It is our pleasure to serve you, and we look forward to meeting your future expectations.

        We wish you good luck in trading with us!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      100%
      Comprehensive Experience

      On this platform, you will have access to a diverse range of instruments, including forex, stocks (CFD and real), cryptocurrencies, indices, ETFs, metals, and energy commodities like Brent and WTI crude oil. The leverage of up to 1:2000 makes trading more profitable.

      • Manager RF 13 marraskuun 2023 vuonna 17:24
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Esse ior,

        Thanks for taking a moment and sharing your positive experience. We’re glad to know you are highly satisfied with our services. We will keep working hard to provide our valued clients with the best services.

        We wish you good luck!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      Good

      I’ve referred several friends to Roboforex, and they’ve all had positive experiences. Says a lot about their consistency.

      • Manager RF 3 marraskuun 2023 vuonna 13:04
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Mark Maveric,

        We are pleased to hear that both your personal experiences and those of your friends have been very positive. We sincerely appreciate your valuable feedback, as such messages serve as an encouragement for us to enhance and excel in our services. It is our pleasure to serve you, and we look forward to meeting your future expectations.

        Regards,
        RoboForex

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      nice

      One word: reliability. In the numerous months I’ve been with Roboforex, I’ve never faced unexpected downtimes or glitches. It’s evident that they prioritize the stability of their platform.

      • Manager RF 2 marraskuun 2023 vuonna 11:45
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Ostin Stindl,

        We are delighted to hear about your exceptionally smooth experience with our services, and we greatly appreciate your kind words regarding our customer service. Your feedback is invaluable to us as we continually strive to enhance our offerings.

        We wish you good luck in trading with us!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      Great

      RoboForex rocks my trading world! They’ve got the mad global coverage I need to go international, and their bonus game is straight fire. Props to their crew for real support and diverse trading platforms.

      • Manager RF 30 lokakuun 2023 vuonna 13:42
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Nazare Josiah,

        We really appreciate that you took a moment and share your input with us, as such messages serve as an encouragement for us to enhance and excel in our services. It is our pleasure to serve you, and we look forward to meeting your future expectations.

        Wish you successful trading!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      Choice for beginner traders

      RoboForex is my go-to for trading, no cap! Starting with as low as zero or 10 bucks is lit for beginners. Their tech game is on point, and the learning resources are clutch.

      Positiivinen
      • Starting from 10 bucks
      • learning resources
      Miinuksia
      • NA
      • Manager RF 25 lokakuun 2023 vuonna 12:32
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Juan,

        We sincerely appreciate your valuable feedback, as such messages serve as an encouragement for us to enhance and excel in our services. It is our pleasure to serve you, and we look forward to meeting your future expectations.

        Wish you successful trading!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      100%
      Diverse Trading Options for My Portfolio

      I use RoboForex because of the variety of trading instruments they offer. I like the ability to invest in real company stocks and trade cryptocurrencies and commodities. This allows me to diversify my portfolio and expand my investment opportunities.

      Positiivinen
      • stocks
      • cryptocurrencies
      • Manager RF 23 lokakuun 2023 vuonna 13:31
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Inna Marta,

        We sincerely appreciate your valuable feedback, as such messages serve as an encouragement for us to enhance and excel in our services. It is our pleasure to serve you, and we look forward to meeting your future expectations.

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      100%
      High speed

      RoboForex impresses with its high liquidity and trade execution speed. As a trader, it’s essential to have the ability to enter and exit positions quickly, and this broker provides that with rapid executions and low spreads.

      Positiivinen
      • High speed
      • customer support
      • Manager RF 23 lokakuun 2023 vuonna 13:30
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Mash Mu,

        We are glad to know that you’re enjoying the best trading conditions and fastest order execution with us. Your satisfaction is our top priority. We appreciate your valuable feedback. We will keep working hard to deliver the best experience to our clients.

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Minimal budget

      I recommend RoboForex to beginners starting their journey in online trading. The ability to start trading with a minimal budget, often as low as $0 or $10, is crucial for newcomers. In my opinion, their technological solutions and educational resources make the learning process more accessible.

      Positiivinen
      • minimal budget
      • educational resources
      • Manager RF 宇野 拓真 16 lokakuun 2023 vuonna 14:22
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Ror Tr,

        Your feedback is highly valued, and we’re genuinely pleased that you’ve taken a moment to share it with us. We continually strive to provide the best possible experience for our esteemed customers through our ongoing dedication and hard work.

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      • Manager RF Ronald Anderson 22 syyskuun 2023 vuonna 16:27
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Donald Anderson,

        We are pleased to acknowledge your continued presence with us since 2020, and we are delighted to hear that you are satisfied with the services we provide. Your feedback is truly important to us, and we want to express our genuine appreciation for your support.

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      I'm satisfied with the services and their quality

      I’m trading here for a while and never had serious issues with this brokerage. Roboforex has been improving a lot since I first joined them. Thanks, I’m satisfied with the services and their quality.

      • Manager RF Pascal Guérin 21 syyskuun 2023 vuonna 12:05
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Pascal Guérin,

        Your satisfaction holds tremendous value to us, we are glad to know you are using our services and you are happy with them. We’re dedicated to consistently improving and delivering the best services possible to keep that satisfaction intact.

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      RoboForex

      Their wide range of instruments, including popular platforms like MT4 and MT5, along with user-friendly interfaces and competitive spreads, make trading efficient and enjoyable. The customer support is responsive, adding to the overall positive experience.

      Positiivinen
      • MT4 and MT5
      • Customer support
      • Manager RF Tim Gilmor 19 syyskuun 2023 vuonna 11:19
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Tim Gilmor,

        Your words serve as a source of motivation for us to provide our clients with the best services. We are genuinely grateful for your kind remarks.

        We wish you good luck in trading with us!

        Regards,
        RoboForex

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      Wide range of instruments

      As a client of RoboForex, I personally appreciate the wide range of financial instruments I can trade. This includes forex, stocks (CFD and real), cryptocurrencies, indices, ETFs, metals, and energy commodities like Brent and WTI oil.

      • Manager RF Alan 19 syyskuun 2023 vuonna 11:18
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Alan,

        Your words serve as a source of motivation for us to provide our clients with the best services. We are genuinely grateful for your kind remarks. We wish you good luck in trading with us!

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      a good attitude towards Roboforex

      I have a good attitude towards Roboforex. Transactions processed instantly! MT5 platform is working perfectly. My manager is professional and polite, always answer my questions very quickly. Recommend this broker, it is good and reliable.

      • Manager RF Joseph Rose 1 syyskuun 2023 vuonna 13:58
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Joseph Rose

        Thank you for your kind words and feedback. We truly value your appreciation, as it encourages us to strive for excellence in our services.

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      good attitude towards Roboforex

      I have a good attitude towards Roboforex. Transactions processed instantly! MT5 platform is working perfectly. My manager is professional and polite, always answer my questions very quickly. Recommend this broker, it is good and reliable.

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      robo

      I love the flexible leverage options at Roboforex. It allows me to choose a level of risk that I’m comfortable with, making my trading experience much more tailored and controlled

      • Manager RF Ivan Makarov 30 elokuun 2023 vuonna 11:27
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Ivan Makarov,

        Thank you for your kind words and feedback. We truly value your appreciation, as it encourages us to strive for excellence in our services.

        Regards,
        RoboForex

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Robo

      Roboforex provides a suite of advanced technical analysis tools that have greatly enhanced my trading strategy. The indicators are varied and highly customizable, offering deep insight into market trends.

      • Manager RF Mark Nemesh 21 elokuun 2023 vuonna 14:27
        Arvostele vastaus 0
        0

        Mark Nemesh,

        We’d like to thank you for your positive review of our operations and activities and hope to live up to your expectations in the future.

        Regards,
        RoboForex

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Roboforex

      I’ve been collaborating with Roboforex for more than a year. The main advantages for me are tight spread, and high quality of execution. Very fast withdrawal of funds on Skrill.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      several benefits of Roboforex

      There are several benefits why I chose Roboforex. They offer a good range of trading tools, stable execution and low spreads on the major pairs. But the most important advantage for me that Roboforex provides convenient, safe and fast withdrawal through payment cards, wire transfer and online payment… Lue lisää

      • Manager RF George Davidson 31 heinäkuun 2023 vuonna 14:23
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear George Davidson,

        We’re truly appreciate your unbiased feedback about services we are offering. We continuously strive to improve our services to meet our clients expectations.

        We wish you successful trading!

        Regards,
        RoboForex

    • 4
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      recommend

      Roboforex offers a variety of account types to suit different trading styles and preferences. Whether you’re a beginner or an experienced trader, they have an account that caters to your specific needs. It shows their commitment to providing a personalized trading experience.

      • Manager RF Marisa Kenari 26 heinäkuun 2023 vuonna 15:28
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Marisa Kenari,

        Thank you so much for your valuable feedback! Your positive experience with our trading services is what keeps us motivated to excel. We are truly grateful that you took the time to share it with us and others.

        We wish you successful trading!

        Regards,
        RoboForex

    • 4
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      nice

      So far my impression is positive. Very good and reliable company to trade with.

      • Manager RF Sam Perish 25 heinäkuun 2023 vuonna 12:47
        Arvostele vastaus 0
        0

        Dear Sam Perish,

        Thank you for choosing us as your broker for trading. In case of any questions about cooperation with our company, submit them to our 24/7 Live Support. We’ll be very happy to help you!

        Regards,
        RoboForex

    • 4
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Roboforex

      I’ve been trading with RoboForex for a while, and I must say their platform is robust and easy to use. I love the assortment of trading instruments they offer.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      I'm very happy with my choice

      I’m very happy with my choice. It has a great service. I got my withdrawal in one business day. I gave all my documents when I started trading and haven’t faced any issues yet.

    • 3
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      60%
      Vetäytymisnopeus
      60%
      Välityspalkkio
      60%
      Tekninen tuki
      60%
      Good

      Good broker

    • 4.3
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      good broker

      I love using R Stock Trader! The wide range of functionalities provides everything I need for successful stock trading. It’s a top-notch tool for both novice and experienced traders.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Roboforex

      I’ve been through many top brokers and I don’t particularly like the most part of them. In comparison, Roboforex has regulation and stable services and good spreads. I have successfully tradings with them.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Roboforex is a big and well-regulated broker

      Roboforex is a big and well-regulated broker. They have proven to be a reliable company. I recommend to put your funds only in a well-known broker like Roboforex.

    • 4.3
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      nice company

      Pretty good broker. They offer the best platform around by far in my opinion. Spreads is quite tight in comparison to main competitors. Professional support team who answer very quickly 24/7.

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      100%
      recomend

      Been trading with Roboforex for around a year and overall would say my experience with them is quite positive. There is nothing to complain about. Everything realized on the proper level.

    • 4.5
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      4/5

      Great broker. No disappointments so far. I’m very happy! 4/5. Highly recommend to all traders with different experience and trading styles.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      good experience

      A top broker that has a wide variety of trading instruments, low spreads, and a very fast trading execution. Very good for algorithmic tradings. Definitely, good experience! A good choice for any trader.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      decent company

      Kunnollinen välittäjä, olosuhteet ovat hyvät, usein paremmat kuin muut välittäjät tarjoavat. Ei ilman puutteita, mutta ei kriittinen. Varmasti voit käydä kauppaa ja ansaita rahaa roboforexilla

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      roboforex provides an excellent customer service

      I should say, if you have traded with a few brokers before then you will understand roboforex provides an excellent customer service.They allow to use all kind of EA’s and their executions are also very good. A very comfortable broker for skilled traders.

      Positiivinen
      • an excellent customer service
    • 4.5
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      good

      I have never had any problems with the withdrawals, while I am working with them. For that time I satisfied with the service Roboforex provides.

    • 4
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Roboforex review

      I’m currently satisfied with where I am trading. Roboforex never failed me.

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      Highly recommend

      There are very flexible trading conditions, you can choose from different platforms with different types of execution. Roboforex offers a very good variety of trading instruments including forex, stocks, futures, currencies, indexes energies and metals. Highly recommend.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      roboforex

      I’m a client from 2019. What I can say for sure – roboforex is not a scam, and they do not trade against you. Earlier I have some troubles with spreads when I tried to trade news, but when I changed strategy everything get better. They give a lot of tools, convenient UI, and deep analytics. Deposits… Lue lisää

    • 1.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 1
      +1
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      60%
      Vetäytymisnopeus
      20%
      Välityspalkkio
      20%
      Tekninen tuki
      40%
      Bad experience

      Well mates I had a pretty bad experience with this oanda broker, I lost everything, I couldn’t withdrawal after trading and after sometime I was locked out of my account, and that was it, I don’t see anything good with this broker, after my loses I started trading with, benarmstrong-trades. com and I’ve… Lue lisää

    • 4.3
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      My opinion about the broker

      Roboforex is the most reliable forex broker from my experience. It’s an old regulated forex broker with free demo accounts and educational materials and I have a lot of opportunities for profitable trading here. 2 years of cooperation without any problem.

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Robo

      In my opinion, Roboforex is definitely one of the most reliable brokers to trade live with. I have been using this broker for two years and am satisfied with the service

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 1
      0
      1
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Very comfortable conditions for trading.

      Erittäin mukavat olosuhteet kaupankäynnille. Roboforexilla on minulle paljon etuja: hyvä sääntely, välittömät nostot, tiukat spreadit, nopea toimeksiantojen toteutus, kätevä alusta, riittävä alkutalletus, hyödyllinen tuki, syvä analytiikka. Tällä hetkellä tykkään todella työskennellä tämän välittäjän… Lue lisää

    • 4
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      satisfied

      Luin monia mielipiteitä roboforexista, mutta olen vilpittömästi tyytyväinen kaupankäyntiin tämän välittäjän kanssa. Tämä välittäjä on melko vanha ja luotettava. Spreadit ovat tiukat ja alusta on vakaa.

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      roboforex

      Olen käynyt kauppaa roboforexin kanssa viimeiset 3 vuotta. Se on luotettava välittäjä. Ei ongelmia talletusten/nostojen kanssa. Kaikki operaationi käsiteltiin 1-2, enintään 3 työpäivän kuluessa. Nostan voittoni visa debit-kortillani. He tarjoavat laadukasta asiakaspalvelua, ja olen tyytyväinen.

    • 4.5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Roboforex

      Roboforex on suosittu välittäjä, jolla on hyvät palvelut. En voi sanoa heistä mitään pahaa. Ehdottomasti ei huijaus välittäjä. Olen käynyt kauppaa heidän kanssaan muutaman vuoden ajan, eikä minulla ole vieläkään mitään vakavia valituksia. Ehdot sopivat minulle. Alhaiset marginaalit, monet valuutat ja… Lue lisää

    • 4
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Good

      Huomasin, että Roboforex tarjosi kunnon valikoiman kaupankäynnin välineitä, joten ajattelin kokeilla niitä. Olen todella vaikuttunut tämän Forex-välittäjän tarjoamista ehdoista tähän mennessä. He tarjoavat loistavia sovelluksia mobiilikauppaan.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      top-notch broker

      Vuodet työskentelyä tämän välitysyhtiön kanssa olivat todella mukavia ja täynnä kannattavia kauppoja. Todella alhaiset spreadit, hyvä analytiikka, kätevä käyttöliittymä. Joskus on lipsahduksia uutisissa, mutta ei usein. Roboforex tarjoaa loistavia palveluja.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Satisfied with Roboforex

      Yleisesti ottaen vaikutelma yrityksestä on myönteinen. Kaikki on hyvin järjestetty. Helppo rekisteröityminen ja kotiutus/talletusprosessi. Hyvä valikoima alustoja ja työkaluja.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Robo review

      Toistaiseksi olen tyytyväinen Roboforexiin. Välittäjän tarjoamat palvelut ovat erinomaisia. Alusta toimii ilman viiveitä, olen nostanut rahaa useita kertoja, heiltä ei ole huijausyrityksiä.

    • 5
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Roboforex

      Kaiken kaikkiaan olen erittäin vaikuttunut saamistani palveluista, ja suosittelen lämpimästi tämän välittäjän käyttämistä. Heidän mobiilisovelluksensa on aivan loistava.

    • 4.8
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 1
      +1
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      100%
      Roboforex

      Mielestäni Roboforex tarjoaa asiakkaille hyvin yleiset ehdot. Ne tarjoavat melko hyvät ehdot, ainutlaatuiset kaupankäyntityökalut, nopean toteutuksen ja useita alustatyyppejä mobiiliversioineen. Tuki on myös ammattimaista. Siksi he voivat palvella kaikentyyppisiä kauppiaita.

    • 5
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Roboforex

      Olen käynyt kauppaa Roboforexin kanssa useita kuukausia, ja tähän mennessä kaupankäynti on ollut normaalia. Kaikki palvelut ovat hyvin toteutuneet. Hyvä kokemus minulle.

    • 4.3
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 1
      +1
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Roboforex

      Käytin niitä useita kuukausia. Loistavat olosuhteet ja palvelu, intuitiivinen ja hienostunut alusta. Toteutus on nopea ja sujuva. Olen tehnyt jo useita nostoja. Kaikki hyvin. Jos etsit vakaata ja luotettavaa välittäjää Roboforex on yksi niistä.

    • 5
      Palaute hyväksytty julkaistavaksi Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      I was able to withdraw my funds

      Hei kaikille, oletko kiinnostunut kaupankäynnistä Bitcoin Investment tai etsit asiantuntijaa kaupankäyntiin ja hallinnoimaan tiliäsi puolestasi tai onko sinulla varoja, jotka haluat nostaa sijoitusalustasi välittäjältäsi? Tai sinulla on ongelmia varojesi nostamisessa etkä tiedä, miten toimia.Ota ystävällisesti… Lue lisää

    • 4
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      80%
      Nice broker

      Hei. Se on mukava välittäjä. Kiitos!

    • 5
      Epätarkka palaute Arvioi arviosi 1
      +1
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Cool broker

      Siisti välittäjä kaupankäyntiä varten. Nopea peruuttaminen. Siistit bonukset ja toimet, artikkelit sivustolla.

    • 1.8
      Arvioi arviosi 0
      +1
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      20%
      Vetäytymisnopeus
      40%
      Välityspalkkio
      20%
      Tekninen tuki
      60%
      Hei kaikille. Rahan ansaitseminen välittäjän kanssa on...

      Hei kaikille. Rahan ansaitseminen välittäjän kanssa on kaikkein epärealistisin tapa, koska välittäjät eivät ole olemassa ansaitakseen rahaa. Vain he tekevät rahaa. Markkinoilla on noin kaksi prosenttia rehellisiä välittäjiä, ja heidän voittonsa on enintään kymmenen prosenttia. 6. toukokuuta 2020 jälkeen… Lue lisää

      • Manager RF vladislav petrovic 12 huhtikuun 2021 vuonna 12:16
        Arvostele vastaus 0
        0

        Hyvä vladislav petrovic.
        RoboForex Ltd:n ja sen kumppaneiden ei ole tarkoitus houkutella EU/ETA-maiden kansalaisia asiakkaikseen, eivätkä ne työskentele Venäjän alueella. RoboForex Ltd ei ole myynyt eikä jakele robotteja, eikä ole koskaan luvannut saada taattua tulot. Tästä huolimatta kaupankäynti ja voiton tekeminen valuuttamarkkinoilla on varsin realistista. Todisteena tästä ovat asiakkaamme, jotka nostavat säännöllisesti ansaitsemansa rahat.
        Muistutettakoon, että vivutetuilla instrumenteilla – kuten Forexilla ja CFD:llä – käytävässä kaupassa on kyse korkea riskitaso. Sinun ei pitäisi aloittaa kaupankäyntiä tai sijoittamista, jos et täysin ymmärrä todellista tappio- ja riskitasoa, jonka voit ottaa. Sinun on aina otettava huomioon kokemuksesi taso. Kaupankäynnissä tai sijoittamisessa on aina otettava huomioon oma kokemustaso. Jos riskin suuruutta ei täysin ymmärretä. pyydä lisäneuvoja riippumattomalta ammattilaiselta.

        Terveisin, RoboForex manager

    • 3.5
      Arvioi arviosi 0
      +8
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      40%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      40%
      Tekninen tuki
      100%
      True Roboforex arvostelu - laittomasti varasti rahaa...

      True Roboforex arvostelu – laittomasti varasti rahaa kaupankäyntitililtäsi laajentamalla leviämistä 11 kertaa ilman näkyvää syytä. Asiakassopimukset laaditaan yrityksen suojelemiseksi. Sopimuksista ei löydy lauseketta, jossa määrätään tarjouksen laadusta, jossa sallitun rajan leviäminen laajenee. Missään… Lue lisää

      • Manager RF Anna Gorbach 18 tammikuun 2021 vuonna 14:43
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rakas Anna Gorbach.
        Spreadin leveys riippuu vallitsevista markkinaolosuhteista, joihin yritys ei voi vaikuttaa. Jokainen elinkeinonharjoittaja arvioi ne itsenäisesti ja arvioi kaupankäyntimenetelmät tämän mukaisesti. Jos sinulla on valituksia toimeksiantojen toteuttamisesta kaupankäyntitileilläsi, lähetä ne tiketin kautta yhtiön kaupankäyntiosastolle.

        Terveisin, RoboForex manager

      • Anna Gorbač Anna Gorbach 18 tammikuun 2021 vuonna 16:40
        Arvostele vastaus 0
        0

        Ja miten voitte tukea väitettänne, jonka mukaan markkinaolosuhteet ovat aiheuttaneet näin voimakkaan spreadin kasvun? Kuka antoi nämä lainaukset asc:lle? Likviditeetin tarjoaja? Ja miten todistat, että vedät kauppoja likviditeetin tarjoajille?
        Muista lähteistä ei myöskään ole saatu todisteita siitä, että Mutta tämä ei ole yllättävää, koska Roboforex tekee sisäistä selvitystä ja siksi heille on kannattavaa laajentaa spreadiä. Spread – koska yhtiö saa tuloja asiakkaiden rahanmenetyksistä. Henkilö otti yhteyttä lakiasiaintoimistoihin ja ne vahvistivat, että Roboforexin ) ei ole pääsyä kaupankäyntiin, että kaikki on simuloitua. He viittaavat Belizestä saatuun kauppalisenssiin, joka sallii kaupankäynnin vain offshore-kaupassa.
        Tarjoa vakuuttavia todisteita, niin perun arvostelun. Sillä välin kerro ihmisille, että näin voi tapahtua. Antakaa minun tilanteeni toimia esimerkkinä, jotta ihmiset eivät… lankea ansaan.Tässä on toinen video(https://www.youtube.com/watch?v=74OsdUBMGlI&feature=emb_logo).
        että voitat tappioistasi asiakkaat. Niinpä ensisijaisesti te hyötyitte spreadin kasvusta. Sinä olet asianosainen ja minä olen vahingoittunut osapuoli.

      • Anna Gorbač Anna Gorbach 19 tammikuun 2021 vuonna 10:28
        Arvostele vastaus 0
        0

        Ja miten voitte tukea väitettänne, jonka mukaan markkinaolosuhteet ovat luoneet näin voimakkaan spreadin levenemisen? Kuka antoi nämä lainaukset asc:lle? Likviditeetin tarjoaja? Ja miten todistat, että vedät kauppoja likviditeetin tarjoajille?
        Muista lähteistä ei myöskään ole saatu todisteita siitä, että Mutta tämä ei ole yllättävää, koska Roboforex tekee sisäistä selvitystä ja siksi heille on kannattavaa laajentaa spreadiä. Spread – koska yhtiö saa tuloja asiakkaiden rahanmenetyksistä. Henkilö otti yhteyttä lakiasiaintoimistoihin ja ne vahvistivat, että Roboforexin ) ei ole pääsyä kaupankäyntiin, että kaikki on simuloitua. He viittaavat Belizestä saatuun kauppalisenssiin, joka sallii kaupankäynnin vain ulkomailla.
        Tarjoa vakuuttavia todisteita, niin perun arvostelun. Sillä välin kerro ihmisille, että näin voi tapahtua. Antakaa minun tilanteeni toimia esimerkkinä, jotta ihmiset eivät… joutuivat ansaan.

      • Manager RF Anna Gorbach 20 tammikuun 2021 vuonna 13:43
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rakas Anna Gorbach.
        RoboForex Ltd on läpäissyt menestyksekkäästi Verify My Trade (VMT) -toimeksiantojen toteutuksen laadun sertifioinnin ja lähettää analyysin kuukausittain. yhtiön asiakkaiden tekemät kaupat, jotta niitä voidaan verrata muiden välittäjien tuloksiin.

        RoboForex Ltd on virallinen jäsen of Rahoituskomissio on kansainvälinen järjestö, joka ratkaisee jäsentensä ja niiden asiakkaiden välisiä ristiriitoja. tehdä valitus. Komission päätökset sitovat kaikkia osapuolia.

        Terveisin, RoboForex manager

      • Anna Gorbač Anna Gorbach 20 tammikuun 2021 vuonna 15:06
        Arvostele vastaus 0
        0

        Toimita siis raportti …. Mikä on ongelma, kun näytät oman asc:si ja muiden välittäjien asc:t?
        Palkkiot )… Oli yksi KROUFR palkkio ….Sille, jotka eivät ole vuonna miten se toimi video https://www.youtube.com/watch?v=ckvGEQ_JzAk
        Luulen, että teille on selvää, että olen jo kauan sitten luopunut toivosta saada rahoja takaisin, koska Kirjoitin sinulle tukikirjeen, jossa pyysin sinua olemaan kirjoittamatta minulle uudelleen ja olemaan viemättä aikaani. Älkää viekö sitä minultakaan. Ei ole mitään Et ole kertonut mitään yksityiskohtia tilanteestani. Jos palautteeni ei ole mielestänne pätevää, älkää kommentoiko sitä, ja sillä selvä. Sinulle ei ole mitään syytä huoleen. Kaikki sopimukset ja määräykset suojelevat vain sinun etujasi. Kirjoittamalla arvostelun olen antanut mielipiteeni yrityksestä ja näyttänyt ihmisille, miten Yritys voi helposti riistää sinulta kaikki rahasi, etkä voi todistaa mitään.

      • Anna Gorbač Anna Gorbach 22 tammikuun 2021 vuonna 15:35
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rahoituskomissio. Rahoituskomissio? Eikö tämä video olekin siitä, kenestä tämä video mahdollisesti kertoo https://www.youtube.com/watch?v=1p6pyeExcxk Petollinen taho, aivan kuten sinä. Älkää heittäkö minua piikkipuskaan, se on nimeltään. Toivon vilpittömästi, että Robowo-o-orexin työntekijät löytäisivät paljon rahaa lastensa hoitoon ja että he eivät koskaan löytäisi sitä. Jumala rankaiskoon . Ja voihan minun rahani, jotka oli tarkoitus käyttää lapsen hoitoon, mennä teille hoitoon, josta ei ole teille mitään hyötyä.

      • vladislav petrovic Anna Gorbach 11 huhtikuun 2021 vuonna 17:10
        Arvostele vastaus 0
        0

        Niitä ei ole olemassa, jotta ne antaisivat sinulle tuloja, niillä ei ole toimilupaa Venäjällä, pankin rahoitusasiantuntija oli yllättynyt siitä, että olemme aikuisia, jotka uskovat tällaiseen hölynpölyyn.

      • vladislav petrovic Anna Gorbach 11 huhtikuun 2021 vuonna 17:14
        Arvostele vastaus 0
        0

        Te huijarit 2020 maaliskuusta 6-10 syistä väitetty markkinoiden laskun valutettu lähes puolet käyttäjistä.Sama asia teitte vuonna 2016.

    • 3.5
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      60%
      Välityspalkkio
      60%
      Tekninen tuki
      80%
      Hyvää päivää! Työskentely RoboForexin välittäjän kanssa menetin...

      Hyvää päivää! Työskentely RoboForexin välittäjän kanssa menetin 12650 dollaria. Haluan vakuuttaa teille ja varoittaa teitä, että tämä välitysyritys tietää, miten ruokkia – lupauksia, ja luultavasti hankalin koko markkinoilla. Jos olet kyllästynyt elämääsi, mene RoboForex-välittäjälle ja he saavat varmasti… Lue lisää

      • Manager RF Ema 21 syyskuun 2020 vuonna 10:50
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rakas Ema.
        Valitettavasti palautteesi ei sisällä tietoja väitteesi tueksi, eikä sitä voida tarkastella ilman niitä. Ilmoita tilinumerosi, nostopyyntösi numero tai tukitiimillemme lähettämäsi tiketin numero, jotta voimme antaa sinulle yksityiskohtaisemman kommentin.

        Terveisin, RoboForex manager

    • 4.8
      Arvioi arviosi 0
      +2
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      Olen menettänyt omia rahojani, enkä syytä siitä...

      Olen menettänyt omia rahojani, enkä syytä siitä välittäjää. He tekevät vääriä ennusteita ja menettävät tilinsä, itse olen menettänyt enkä syytä siitä välittäjää.

    • 3.8
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      60%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      60%
      Työskentelin näiden ihmisten kanssa, jos sitä voi...

      Työskentelin näiden ihmisten kanssa, jos sitä voi kutsua työksi. Heti kun lopetin tilini rahoittamisen, minut hylättiin välittömästi. Pystyin löytämään keinon saada rahani takaisin, se oli monimutkainen prosessi, mutta se oli mahdollista. Jos haluat lisätietoja, tässä on sähköpostini v.andreeva9887@y… Lue lisää

      • Manager RF Veronika 7 elokuun 2020 vuonna 03:29
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rakas Veronica.
        Valitettavasti palautteessanne ei ole tietoja väitteittenne tueksi, eikä niitä voida tarkastella ilman niitä. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalvelutiimiimme millä tahansa sopivalla tavalla (sähköpostitse [email protected], myAlpari-palvelun tiketin kautta, puhelimitse tai viestinviejän kautta).

        Terveisin, RoboForex manager

    • 4
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      60%
      Vetäytymisnopeus
      60%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      RoboForex-välittäjä ei nosta varoja kaupankäyntitililtä! Tilini RoboForexissa:...

      RoboForex-välittäjä ei nosta varoja kaupankäyntitililtä!
      Tilini RoboForexissa: 7282521
      Tilini on vahvistettu, mutta nyt minut on estetty nostamasta rahaa. En voi edes pyytää peruuttamista!

      • Manager RF Yurii 3 kesäkuun 2020 vuonna 07:10
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rakas Yurii.
        Noudata tiketissä 870251 annettuja ohjeita, jotta voimme palauttaa rahasi takaisin talletustilillesi.

        Terveisin, RoboForex manager

    • 3.5
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      60%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      80%
      Tekninen tuki
      60%
      Tein työtä näiden toverien kanssa, jos sitä...

      Tein työtä näiden toverien kanssa, jos sitä voi kutsua työksi. Heti kun lopetin tilini täyttämisen, olin heti tyhjä. Sen jälkeen kun möyrin melkein viikon ajan, koska summa oli kunnollinen, he auttoivat minua löytämään keinon saada rahani takaisin, monimutkainen prosessi, mutta mahdollinen.

      • Manager RF Venera 15 huhtikuun 2020 vuonna 08:43
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rakas Venus.
        Valitettavasti palautteesi ei sisällä väitteitäsi vahvistavia tietoja, joita ilman niiden käsittely ei ole mahdollista. Jos sinulla on tarkempia kysymyksiä, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme millä tahansa sopivalla tavalla (sähköpostitse [email protected], myAlpari-palvelun tiketillä, puhelimitse tai viestinviejillä).

        Ystävällisin terveisin, RoboForex Manager

      • Yurii Manager RF 4 kesäkuun 2020 vuonna 11:21
        Arvostele vastaus 0
        0

        Tarkistin tilin ennen tallettamista, mikä oikeus sinulla on olla nostamatta henkilökohtaisia varoja asiakkaille! Antakaa minulle talletukseni takaisin!

    • 4.3
      Arvioi arviosi 0
      -1
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      60%
      Tekninen tuki
      80%
      Hei, kaikki. 6 ja 8. maaliskuuta Roboforex...

      Hei, kaikki. 6 ja 8. maaliskuuta Roboforex kirjoitti pois kaikki rahat minun talletus ja useita ihmisiä. selitys Roboforex että rahat oli poistettu, kun Stop out niin he vastasivat minulle. yksityiskohtaisen tarkastuksen valuuttakurssien ja markkinaolosuhteet näinä päivinä tajusin, että mitään erityistä… Lue lisää

      • Manager RF Vlad Petrovic 17 maaliskuun 2020 vuonna 08:55
        Arvostele vastaus 0
        0

        Hyvä Vlad Petrovic.
        RoboForex Ltd on kansainvälinen välittäjä, jolla on erityinen välityslisenssinumero IFSC/60/271/TS eikä se puutu asiakkaidensa kaupankäyntiin. Kaikki kaupankäyntipäätökset tekevät kauppiaat itsenäisesti ja kaupankäynnin tulokset riippuvat yksinomaan heidän kokemuksestaan ja taidoistaan. Vuodesta 2018 lähtien RoboForex Ltd:tä on säännöllisesti tarkastanut Verify My Trade (VMT) -palvelu – The Financial Commissionin kumppani. Menettelyn menestyksekäs läpikäyminen vahvistaa, että välittäjä noudattaa The Financial Commissionin osallistujille asetettuja korkeita standardeja. Toteutuksen laadunvarmistuspalvelu varmistaa, että asiakkaat saavat oikeudenmukaiset ja läpinäkyvät hinnat ja että välittäjä täyttää alan parhaat toteutuksen laatustandardit.

        Muistutettakoon, että kaupankäyntiin vivutetuilla instrumenteilla, kuten Forexilla ja CFD:llä, liittyy suuri riski. Sinun ei pitäisi aloittaa kaupankäyntiä tai sijoittamista, jos et täysin ymmärrä todellista tappio- ja riskitasoa, jolle olet alttiina. Kaupankäynnin tai sijoittamisen yhteydessä sinun tulisi aina ottaa huomioon kokemustasosi. Jos riskitasoa ei täysin ymmärretä, ota yhteyttä riippumattomaan ammattilaiseen saadaksesi lisäohjeita.

        Ystävällisin terveisin, RoboForex Manager

    • 2
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      20%
      Vetäytymisnopeus
      40%
      Välityspalkkio
      60%
      Tekninen tuki
      40%
      Kaunis huijaus muutamassa päivässä roboforex valutettu tilit...

      Kaunis huijaus muutamassa päivässä roboforex valutettu tilit yli puolet käyttäjistä Kyllä vinci minun liian.Tämä on korkealuokkainen huijari kaikki kuin todellinen välittäjä kaunis verkkosivuilla tukipalvelu kopioimalla muutoksia todellisia valuuttakursseja. Olette nukkeja ja roboforex on nukketeatteri… Lue lisää

      • Manager RF Vlad Petrovic 17 maaliskuun 2020 vuonna 08:50
        Arvostele vastaus 0
        0

        Rakas Vladislav.
        Muistutamme, että kaupankäyntiin vivutetuilla instrumenteilla, kuten Forexilla ja CFD:llä, liittyy suuri riski. Sinun ei pitäisi aloittaa kaupankäyntiä tai sijoittamista, jos et täysin ymmärrä todellista tappio- ja riskitasoa, jolle altistut. Kaupankäynnin tai sijoittamisen yhteydessä on aina otettava huomioon oma kokemustaso. Jos riskitasoa ei täysin ymmärretä, ota yhteyttä riippumattomaan ammattilaiseen saadaksesi lisäohjeita.

        Ystävällisin terveisin, RoboForex Manager

    • 4.5
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      100%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      60%
      Olen käynyt kauppaa Roboforexilla jonkin aikaa, mutta...

      Olen käynyt kauppaa Roboforexilla jonkin aikaa, mutta olen ehtinyt kokeilla useita tilejä. Haluaisin huomata esteettömät ja ennen kaikkea nopeat nostot (pari tuntia ei ole pitkä aika, jos verrataan muihin välittäjiin). Käytän robotteja ja asiantuntijaneuvojia, ne ovat laadukkaita. Omasta kokemuksestani… Lue lisää

      • Danil Rustam Kovalev 21 helmikuun 2020 vuonna 09:01
        Arvostele vastaus 0
        0

        Hmmm… outoa, minun vetäytyminen webmani 10-30 sekuntia! Liitän scninin… ja mihin järjestelmään nostit?

      • Rustam Kovalev Danil 21 helmikuun 2020 vuonna 09:14
        Arvostele vastaus 0
        0

        Tein kotiutuksen sber-kortilleni, ja ensimmäinen kotiutus kesti vain kaksi tuntia yhdessä vahvistuksen jne. kanssa, mikä on myös melko nopeaa, kun muilla välittäjillä kestää jopa 3 päivää tai enemmän ensimmäiseen kotiutukseen ja vahvistukseen. Nyt kotiutus kestää enintään 15-20 minuuttia, yleensä nopeammin.

      • Evgeniy Antonov Rustam Kovalev 26 helmikuun 2020 vuonna 12:13
        Arvostele vastaus 0
        0

        Hei Rustam! Olen käynyt kauppaa Forexilla ei niin kauan sitten. Olen käynyt läpi useita välitysyhtiöitä, mutta en ole vielä löytänyt kunnollista. Tiedät, miten arvosteluja kirjoitetaan ja jaetaan. Haluaisin varmistaa, että olet todellinen henkilö, ei pimeitä tekoja, jotka eivät liity tähän välittäjään ja että voit työskennellä tämän välittäjän kanssa. Vastaa minulle, kiitos!

      • Vlad Petrovic Yevgeniy Antonov 17 maaliskuun 2020 vuonna 06:38
        Arvostele vastaus 0
        0

        Ennen kuin sekaannut tähän huijariin, ota yhteyttä lakiasiaintoimistoihin charjbak heillä on kaikki täydelliset ja rehelliset tiedot.Roboforexilla on erittäin huono maine.

      • Vlad Petrovic Rustam Kovalev 17 maaliskuun 2020 vuonna 06:33
        Arvostele vastaus 0
        0

        Arvostelu on joko ostettu tai he ryöstävät sinut pian.

    • 4.5
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      80%
      Aloitan vasta oppimaan Forexista. Kiitos yksityiskohtaisesta katsauksesta!

      Aloitan vasta oppimaan Forexista. Kiitos yksityiskohtaisesta katsauksesta! On paljon ajateltavaa, aion kokeilla tätä välittäjää yhtenä ensimmäisistä.

    • 4
      Arvioi arviosi 0
      0
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      80%
      Vetäytymisnopeus
      80%
      Välityspalkkio
      60%
      Tekninen tuki
      100%
      Olen työskennellyt Roboforexin kanssa yli 3 vuotta!

      Olen työskennellyt Roboforexin kanssa yli 3 vuotta! Maksut ovat vakaita, tilausten toteutus on nopeaa. Voit ansaita. Yksi parhaista välittäjistä massa (pienille) kauppiaille, joiden talletukset ovat enintään 20 000 dollaria!

    • 4.5
      Arvioi arviosi 0
      -3
      0
      Kaupankäyntivälineet ja varat
      100%
      Vetäytymisnopeus
      60%
      Välityspalkkio
      100%
      Tekninen tuki
      100%
      Hei kaikille, laitoimme tämän välittäjän luokituksemme ensimmäiselle...

      Hei kaikille, laitoimme tämän välittäjän luokituksemme ensimmäiselle sijalle, koska maksut ovat välittömiä, pidämme siitä. onko kenelläkään muulla palautetta välittäjästä Roboforex?

      • Artem Prodan Danil 17 maaliskuun 2021 vuonna 19:24
        Arvostele vastaus 0
        0

        Ha ha ha ha, paljonko he maksoivat sinulle tästä kommentista))))))))). On tarkempi sanoa, että maksut eivät mene ollenkaan, nostin 10 dollaria, tuli vain seuraavana päivänä. Sitten nostin 220 ja pyyntö täytettiin, mutta rahaa ei tullut lainkaan, ja kun yritin nostaa loput 136 dollaria, he vain estivät sen. tämä useita kertoja. Sitten tililtä nostettiin sekä 220 että 136, mutta ne eivät tulleet kortille lainkaan. Jos tämän toimiston johtaja suostuu selittämään, minun… henkilökohtainen tili, joka on rekisteröity osoitteessa [email protected] . Pyynnöt, joita ei ole täytetty ja rahaa ei ole maksettu: "Pyyntönne nro 11234528 oli Nostopyyntösi 11242445 on käsitelty ja varat on siirretty antamillesi maksutiedoille."""Nostopyyntösi 11242445 on hylätty seuraavista syistä seuraavasta syystä:

        Maksujärjestelmässä on tapahtunut virhe. Pyydämme sinua suorittamaan peruuttamispyynnön uudelleen." Kun Uudelleenkirjoituspyyntö antaa virheitä tai se yksinkertaisesti hylätään. Pyynnön esittämisen jälkeen pyyntöön ei vastata. Pyyntösi (lippu) 1054762 on rekisteröity; Rekisteröitynyt mutta ei vastannut

      • Manager RF Danil 12 huhtikuun 2021 vuonna 12:05
        Arvostele vastaus 0
        0

        Hyvä Artem Prodan.
        Valitettavasti maksujärjestelmässä oli ongelma kotiutuksesi aikana.
        Oletteko saanut varat?

        Terveisin, RoboForex manager

    Parhaat Forex-välittäjät
    YritysPaikka
    Pörssimeklarit
    YritysPaikka
    Finam
    1/17
    Exante
    3/17
    Luotettavien välittäjien luokitus
    YritysPaikka
    Quotex
    3/39
    Toiminta
    0vetoomus
    • Uusi0
    • Ratkaistu0
    • Ei ole ratkaistu0
    Uusia yrityksiä päällä
    Sivuston kartta